”Op deze pagina deel ik met jullie blogs, inspiratie en avonturen van Little Sparkelz, lees je mee?”

Deze blogs kunnen over verschillende onderwerpen gaan. Waarbij de frequentie en de onderwerpen niet vast staan. Blogs en inspiratie zullen gewoon ontstaan wanneer er iets in me op komt, ik iets met jullie wil delen of als ik inspiratie of tijd heb.

Leuk als je meeleest!

Liefs, Anja

                                                                                                                                                            

Kleuren en hun betekenis deel 2

Kleuren en hun betekenis deel 2

Kleuren en hun betekenis. We gaan het hebben over de kleuren roze, paars, blauw, groen en bruin in deze blog. Wat dit kan betekenen maar ook hoe deze kleuren terug komen in de handgemaakte kinderkleding van Little Sparkelz.

Lees meer
Unieke, hippe handgemaakte babykleding.

Unieke, hippe handgemaakte babykleding.

Little Sparkelz maakt ook unieke, hippe, handgemaakte babykleding. Er komen nieuwe modellen en een uitgebreidere collectie. Zodat je zelf je ideale kledingstuk voor je newborn of baby kunt samenstellen. Hierdoor heb je nooit meer last van dat iets niet past. Of dat je niet een uniek item in de kast hebt hangen. Ook leuk om als kraamcadeautje te geven.

Lees meer
Hoe draag je kniekousen?

Hoe draag je kniekousen?

De kniekous is weer helemaal terug in het modebeeld. Maar hoe draag je de kniekous? Daar geef ik jullie hier antwoord op. Daarnaast een stukje geschiedenis over de kniekous. En ook nog combinaties en voorbeelden van kniekousen samenmet de handgemaakte kinderkleding van Little Sparkelz.

Lees meer
De kleuren en hun betekenis.

De kleuren en hun betekenis.

De kleuren zilver, geel, oranje, goud en rood. En de betekenis van deze kleuren. Daarnaast kijken we ook hoe deze kleuren terug komen in de handgemaakte kinderkleding van Little Sparkelz

Lees meer
De nieuwe kleuren en trends voor lente/zomer 2021

De nieuwe kleuren en trends voor lente/zomer 2021

Pantone komt ieder seizoen met een nieuwe kleur en trend analyse. Hier kijk ik samen met jullie naar de nieuwe kleuren voor de lente en zomer van 2021 en hoe deze terug komen in de handgemaakte kinderkleding van Little Sparkelz.

Lees meer
Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag. Een leuke en informatieve blog over Valentijnsdag of zoals wij hem noemen hartjesdag. Met een stukje geschiedenis/ontstaan van Valentijnsdag. En hoe deze dag ook bij de handgemaakte kinderkleding van Little Sparkelz gebruikt word.

Lees meer
Stoere jongens stoffen

Stoere jongens stoffen

Stoere stoffen hebben we genoeg in het assortiment. Een inspiratiepagina geeft de mogelijkheid om een overzicht te creëren en zo een aantal stoere stoffen per thema bij elkaar te hebben staan. Zo stel je makkelijk je eigen kleding samen en heb je een uniek handgemaakt kledingstuk.

Lees meer
10 cadeautips voor de feestdagen

10 cadeautips voor de feestdagen

Heb je ook geen inspiratie voor cadeautjes met de feestdagen. Niet getreurd bij Little Sparkelz hebben we heel veel leuke handgemaakte cadeautjes voor vrschillende gelegenheden.

Lees meer
Kerst

Kerst

Kerstoutfit inspiratie Komen de feestdagen eraan? Dan is het tijd voor een leuke nieuwe kerstoutfit. Of het nu gaat om het kerstfeest op school of het diner samen met je familie, wij hebben voor ieder feest de juiste look. Laat je door ons inspireren, zodat je...

Lees meer