Over mij

Hallo allemaal, mijn naam is Anja van Loon. Ik ben 44 jaar en ik woon samen met mijn vriend Jeroen en dochtertje Isis in Asten.

Waar het allemaal begonnen is? Daarvoor neem ik jullie eventjes mee terug in de tijd.  Na de MAVO ben ik de MDGO Mode en Kleding gaan doen. Ik raakte zo geïnspireerd dat ik nog verder wilde studeren in deze richting. Ik werd aangenomen op de Molenaar Fashion school in Amsterdam en rondde ook deze studie weer succesvol af.          Eenmaal in het arbeidsproces bleek het niet zo gemakkelijk om een passende baan te vinden waarin ik mijn creativiteit kwijt kon.

Ik besloot mijn andere passie te gaan volgen: ‘werken met kinderen’ en besloot om de PABO te gaan doen. En nu, na 12 jaar voor de klas gestaan te hebben, begon het toch weer te kriebelen… dus heb ik mijn oude vertrouwde naaimachine van zolder gehaald, de stoute schoenen aangetrokken en ben ik weer kleding gaan maken! Eerst vooral voor mijn dochtertje, maar nu voor iedereen die van sprankelende, eigentijdse kleding houdt voor zijn of haar kleine parel. Zo ontstond mijn bedrijfje: Little Sparkelz.

Mijn missie is om kinderen te laten stralen en sprankelen in creaties van Little Sparkelz.

Graag tot ziens!

Liefs, Anja