Stoere jongens stoffen.

En natuurlijk ook voor stoere meiden. Iedereen kan er iets stoers van laten maken.

Hier volgen een paar voobeelden van stoffen en combinaties en wat je ervan kunt laten maken.

Hoe stoer wil je het hebben?

Laten we beginnen met deze kevers. Dit stoere shirt is gemaakt van een digitale print. Het is een katoenen tricot in een all-over keverprint. Een heerlijk zachte stof met een beetje rek die heerlijk draagt. De kever stof heb ik hier gecombineerd met een effen khaki stof dit is ook een tricot. De cirkel is exact dezelfde kleur als de khaki, perfect!

uni tricot khaki
digitale print kevers in cirkel grijs keine print
Stoer shirt met kevers en raglanmouw

De 2de stoere combinatie.

Ik heb hier gekozen voor deze stoere stof met motors. Super stoer in zo’n klein harembroekje. En voor de grote broer een longsleeve met buldog op de motor. Leuk om te combineren met een effen grijzeof zwarte uni tricot. Maar de grijs gemeleerde uni tricot staat er ook prima bij.

digitale print motoren grijs
harembroekje motors grijs
longsleeve buldog motor
shirt achterpand motor

Dan de 3de stoere stoffen combinatie.

Dino’s!

Bij Little Sparkelz hebben we een ruime keuze in verschillende dino printjes. Hieronder zullen we ze even naast elkaar zetten zodat je goed de verschillen kunt zien. De stoffen zijn leuk voor longsleeve’s , sweaters, broekjes, mutsjes en wat dacht je van slofjes of een stoer jurkje?

De printjes zijn leuk te combineren met een effen tricot. Maar ook het grote dino paneel is uitstekend te combineren met de bijpassende kleine dino’s die ernaast staan.

tricot digitaal dino grijs
tricot dino strip blauw
tricot paneel dino groot
tricot dinos gekleurd kleine print
tricot digitale print dino's gekleurd
uni tricot donker grijs
Longsleeve dino strip donker blauw
uni tricot donker blauw
Longsleeve dino paneel met kleine dino gecombineerd
uni tricot oker

Voor nu even 3 combinaties, laat gerust weten wat jullie er van vinden. Ondertussen ga ik lekker verder met combineren. Hulp nodig? Neem contact met me op en ik help je graag verder.